58. Business Cafe u Zagrebu – Kako (ne) izgorjeti u poslu?

250.00 kn PDV uključen

Kategorija:

Opis

17.9. u 18 h slijedi nam 58. Business Cafe u Zagrebu u Hotelu Diplomat (Horvatova ulica 35b).

Tema je burnout, odnosno takozvano izgaranje u poslu, a gosti su: Aljoša Bagola, Krešo Rogoz, Dario Bujas te Biljana Ignatovska.

Aljoša Bagola je slovenski kreativni direktor desetljeća te autor nove knjige Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke? Aljoša će s vama podijeliti svoje iskustvo burnouta, odnosno izgaranja, za koje smatra da se događa kada gazimo svoje vrijednosti, a ne zbog previše posla. Naziva ju epidemijom suvremenog doba te je posljedica kulture straha i karijernog brutalizma jer pod svaku cijenu imitiramo tuđi uspjeh ili ostvarujemo snove koji nisu naši. Na portalu Žene i novac pročitajte najčitaniji intervju s Aljošom Bagolom.

Krešo Rogoz vlasnik je agencije Croatia Open Land koja posluje u Karlovcu. Konkretno, riječ je o turističkoj agenciji koja organizira razne ture po Hrvatskoj, a sve u cilju boljeg upoznavanja Lijepe naše. Možete se odlučiti za razna adrenalinska putovanja (i pri tome otkriti skrivene dijelove Hrvatske) kao što su rafting, safari vožnje terenskim vozilom, ronjenje, no tu su i gastro-vinska putovanja, izleti brodom i slično. Na linku poslušajte podcast Surovih strasti s Krešom.

Dario Bujas osnivač je grupe Nila Media Group, a zdravstvena stanja poboljšava nama nešto drugačijim – ayurvedskim pristupom. Danas većina ljudi traži alternative za liječenje pojedinih stanja pa tvrtka Kuća zdravlja pruža široki asortiman proizvoda kao što su dodatci prehrani, kozmetika te hrana i superhrana. Ayurveda se doslovno prevodi kao znanost o životu, a osobe ju primjenjuju radi održavanja tijela u balansu i harmoniji. Ona je stara preko 5000 godina, a potječe iz drevne Indije.

Biljana Ignatovska je doktorica medicine i specijalistica radiologije. Unazad tri godine direktorica je Poliklinike Arcadia Daruvar – prve poliklinike za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj. Osim kirurgije nude usluge dermatologije, kardiologije i sl., a Biljana je uz ulogu doktorice i vlasnica OPG-a s nasadom lješnjaka. Biljana je i sama prošla iskustvo izgaranja, a više će nam reći 17.9. Biljana je iskustvo burnouta podijelila i za Gloriju.

Napomena: broj karata ograničen je na 60.

Foto: Aljoša Bagola; Surove strasti

Sponzori: Dentum, Bagatin, Komunikacijski laboratorij
Sponzori 58. Business Cafea: OPG Matulić, Husqvarna e-bike, Hotel Diplomat, M&M slastičarnica, Klara Cadieux, Naše klasje
Partneri: Agrodet, Enzita, Fil Rouge, Profida, Aeroprint
Prijatelji: Sana, Jedem doma, Green Hypnotic
Medijski partneri: Poduzetnik, Women in Adria, Media marketing, Poslovni dnevnik

Izbornik