Location

Maximarket, Maxi salonski klub
Trg republike 1, Ljubljana, Slovenia
Category

More Info

Kupi karte

Next Event

Date

12 Dec 2018

Time

18:00 - 20:30

9. Business Café Slovenija – Kako uspjeti s kupnjom franšize?

Dobro nam došli i u Sloveniju na kavu, koja povezuje poduzetnike. Ulaznica za Business Café u Sloveniji je 22€, a možete je jednostavno kupiti sa klikom na ovaj link>>.

9. Business Café Slovenija – Kako uspjeti s kupnjom franšize?

Ako je vaš san da budete vlasnik tvrtke, možete razmotriti uspostavljanje ili kupnju postojanog posla koji je za prodaju. Ali možete razmišljati i o kupnji franšize. Glavna prednost pridruživanja franšiznog sustava je smanjiti rizik povezan s poslovnim okruženjem.

Neki smatraju da su franšize najbolji način jer su već uspostavljeni zaštitni znakovi. Franšiza djeluje pod pokroviteljstvom branda koji je već poznat i prisutan u javnosti. Toliko je lakše privući kupce. Franšiza također ima koristi od ugleda, zaštitnog znaka, autorskih prava, poslovnih vještina, kao i drugih proizvodnih procesa u vlasništvu franšizora.

Je li franšiza poslovna prilika ili zamka? Sve to i više s našim domaćinima događaja, koji su uspješna franšiza. Zašto su se odlučili za franšizu i sve prednosti i nedostatke ovog, razgovarati ćemo u srijedu, 12. 12. 2018., u 6 sati u Maxi Clubu.

Budući da je to posljednji događaj u 2018. godini, također ćemo biti zajedno tost i imati malo drugačije umrežavanje.

KADA: Srijeda, 12. prosinca 2018., u 18 sati

GDJE: Maximarket, Maxi klub, Trg republike 1, Ljubljana

PARKIRANJE: parking kuća Maximarket, parkiralište Kongresni trg

ULAZAK: 22 € uključuje ugodan susret s poduzetnicima, kava i čaj, nove smjernice, poslovne ideje i suradnju i umrežavanje.