business cafe

57. Business Café u Zagrebu: Marketing i leadership u kriznim situacijama

OBAVIJEST:

Dragi svi, budući da pratimo informacije Nacionalnog stožera civilne zaštite, 57. Business Cafe odgađa se za termin sljedećeg, 28.5., budući da se preporučuje do daljnjega odgoditi sve skupove i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od 100 ljudi. Onima koji su kupili ulaznice poklanjamo još jednu gratis! U svibnju nam dolazi još jedan gost, a to je Boris Trupčević, direktor 24 sata.

Hvala na razumijevanju!

 

Pred nama je 57. Business Café koji će se održati u četvrtak 28.5. s početkom u 18 sati.

Naši gosti su Dalibor Šumiga, Damjan Geber i Nika Fleiss te Vam pripremamo još dva do tri iznenađenja.

Neuromarketing

Većina naših odluka događa se na podsvjesnom, intuitivnom nivou i to je činjenica koja se još uvijek ne shvaća dovoljno ozbiljno u kreiranju marketinških strategija, smatra naš prvi gost, Dalibor Šumiga, stručnjak za neuromarketing i vlasnik agencije Promosapiens, prve agencije za bihevioralni marketing i potrošačku psihologiju.
Za više informacija o Daliboru pročitajte jedan od intervjua.

Uređenje prodajnih i radnih prostora

Znate li da svoj poslovni i radni prostor možete urediti tako da zaposlenici budu značajno produktivniji i da kupci lakše, brže ,a možda i više, kupuju od Vas? S nama je i Damjan Geber, direktor Brigade, kompanije koja se bavi prostornim uređenjem s ciljem osvještavanja važnosti prostornog doživljaja te inovativnih načina razumijevanja ponašanja korisnika prostora. O Damjanu saznajte više na linku.

Influenceri

Influenceri su nezaobilazni u današnjem marketingu. Odnedavno je i u Hrvatskoj prisutan Webfluential, prva marketinška platforma za influencere u Hrvatskoj. Cilj je brendovima i agencijama olakšati angažman influencera, vođenje influencer kampanja te im omogućiti praćenje rezultata i marketinških investicija u ovom kanalu komunikacije. S nama je Nika Fleiss iz agencije Alert koja će nam reći kako se možemo uključiti i kako možemo koristiti ovu platformu za izgradnju i rast svog biznisa. Više saznajte i na linku.

24 sata

Dolazi nam i Boris Trupčević, direktor 24 sata, koji će s nama podijeliti svoja iskustva.

Noviteti

Predstavit ćemo Vam još neke novitete na samom eventu, no nešto mora ostati i iznenađenje. 🙂

POKLON: besplatna edukacija o marketingu

Sve naše goste/kupce ulaznica očekuje besplatna četverosatna edukacija o digitalnom marketingu koju Algebra organizira u suradnji s Googleom. Termin edukacije reći ćemo svim prisutnima na eventu i isti će biti tijekom travnja radnim danom za vrijeme radnog vremena.

Sponzori
Dentum, Labud, Badel, Poliklinika Bagatin, Enzita

Partneri
Tvornica Mašte, AeroPrint, Agrodet i Sana delikatese

Medijski pokrovitelji
Women in Adria, Poslovni savjetnik, Časopis i portal Poduzetnik, Media Marketing, Poslovni dnevnik, Poslovni FM

Business Café su eventi za poduzetnike koji se održavaju već 10 godina u Hrvatskoj i koji su se putem licence proširili u niz zemalja.
Niste sami, nađite svoje pleme.

Više informacija na www.businesscafe.info

Lokacija: Hotel Diplomat, Horvatova 35b

Početak: 18 sati

PAŽNJA: Podatke koje unosite naći će se na računu. Ako želite R1, posebno pripazite prilikom unosa na točnost podataka. Dodatne izmjene nažalost nismo u mogućnosti uvažiti. Hvala na razumijevanju!

 

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  minuta

 • 00

  sekunda

Datum

svi 28 2020

Vrijeme

18:00 - 20:00
Kupi ulaznicu
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Fill out this field
Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Izbornik