Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Date

28 Nov 2019

Time

18:00 - 20:00

Cost

200 kn

55. Business Cafe u Zagrebu – NE nije odgovor

Za kraj 2019. godine ujedno i devete godine održavanja Business cafe-a pripremili smo Vam čak pet atraktivnih gostiju koje nije potrebno posebno predstavljati.

S nama je Joe Bašić, vlasnik agencije MPG, poznat po Ultra festivalu, Dalibor Šumiga, vlasnik tvrtke Promosapiens, stručnjak za neuromarketing i Urška Sršen, suvlasnica svjetski poznatog Bellabeata.
U goste nam iz Beograda stiže i Miša Lukić, godinama CEO Publicisa, a posljednje dvije godine poduzetnik, vlasnik New Startegy tvrtke koja se bavi biznis dizajnom.
I za kraj s nama je Berislav Horvat, direktor Ernst Young Hrvatska pokretač i organizator EY Poduzetnik Godine nagrade u Hrvatskoj.

Business cafe će se održati 28.studenog 2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Dođite po svoju dozu inspiracije, riječima teško opisive Business cafe energije i atmosfere.

Ulaznice po cijeni od 200 kn možete kupiti klikom ispod:

 

200.00Kn TAX incl.


Ne propustite priliku za učenjem od najboljih i kvalitetnim umrežavanjem. A za kraj godine čekaju Vas i bogate nagrade i iznenađenja.

Vidimo se 28.11. u 18 h.

 

Business Cafe su druženja malih poduzetnika koja se organiziraju devet godina i dosada su održana u sedam zemalja i 25 gradova. Više od 20 000 posjetitelja poslušalo je na 300 evenata više od 700 poduzetničkih priča i sklopljeno je više od 30 milijuna eura vrijednosti poslova i investicija, kao i bezbroj prijateljstava i suradnji.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Labud (Meteor Grupa), Enzita sokovnici i blenderi, Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, Catering Tim Lisak, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Moja asistenca, prevoditeljski servis Diglossia, Androlić konzalting, Frizerski salon Fenši Šmensi, beauty salon Domellla.

 

Medijski pokrovitelji Business cafe-a u Zagrebu su: Poslovni dnevnik, Poslovni radio – www. poslovnifm.com; časopis i portal Poduzetnik, portal www.poslovni-savjetnik.com; NOVA TV i www.dnevnik.hr; womeninadria.com te TotalCroatiaNews.com; Diplomacy and Commerce te podcast Surove strasti i regionalni medijski pokrovitelj www.media-marketing.com