Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Next Event

Date

19 Sep 2019

Time

18:00 - 20:00

Cost

200 kn

54. Business Cafe u Zagrebu – Samo nebo je granica

Samo nebo je granica

Splitski Profico među najbrže je rastućim IT kompanijama u Europi. S nama je 19.9. u 18 h u Hotelu Academia Mateo Perak njen suosnivač, programer od svoje 16. godine.

U goste nam dolazi i Damir Mujić, suosnivač najveće hrvatske hosting tvrtke Avalon koju je pokrenuo davne 1997. i nedavno je prodao. Obećao nam je da će prvo kod nas ispričati svoju priču i sve planove za dalje.

S nama je i Alan Sumina, EY Poduzetnik godine, vlasnik Nanobita, koji je autor nekih od najpopularnijih mobilnih igrica.

A što Vas još čeka?
Osigurajte 10 000 eura investicije za svoju ideju – više detalja uživo od Stevice Kuharskog iz Fil Rouge Capital Fonda.

Business cafe će se održati 19. rujna 2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Dođite po svoju dozu inspiracije, riječima teško opisive Business cafe energije i atmosfere.

Ulaznice možete nabaviti na

200.00Kn TAX incl.


Jesen je vrijeme za nove i dobre početke. Ne propustite priliku za učenjem od najboljih i kvalitetnim umrežavanjem. Vidimo se 19.9. u 18 h.

Business Cafe su druženja malih poduzetnika koja se organiziraju devet godina i dosada su održana u sedam zemalja i 25 gradova. Više od 20 000 posjetitelja poslušalo je na 300 evenata više od 700 poduzetničkih priča i sklopljeno je više od 30 milijuna eura vrijednosti poslova i investicija, kao i bezbroj prijateljstava i suradnji.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Labud (Meteor Grupa), Enzita sokovnici i blenderi, Caffemanija, Sana delikatese, Catering Tim Lisak, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Moja Asistenca, prevoditeljski servis Diglossia, Androlić konzalting, Frizerski salon Fenši Šmensi, beauty salon Domellla.

Medijski pokrovitelji Business cafe-a u Zagrebu su: Poslovni dnevnik, Poslovni radio – www. poslovnifm.com; časopis i portal Poduzetnik, portal www.poslovni-savjetnik.com; NOVA TV i www.dnevnik.hr; womeninadria.com te TotalCroatiaNews.com; Diplomacy and Commerce te podcast Surove strasti i regionalni medijski pokrovitelj www.media-marketing.com