Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Next Event

Date

11 Jul 2019

Time

19:00 - 21:00

Cost

200 kn

53. Business Cafe u Zagrebu – Svjesno liderstvo i poduzetništvo

Tema: Svjesno liderstvo i poduzetništvo

“Uspjeh bez osjećaja unutarnjeg ispunjenja najveći je neuspjeh” rekao je Tony Robbins. Je li jedini smisao biznisa profit? Što je s utjecajem na društvo? Može li biznis biti izvor DOBRA ili je to utopija? Što je s istinskim doprinosom društvu? Što zapravo znači svjesno liderstvo? Što znači dugoročni održivi i win win pristup u poslovanju? Kako voditi poduzeće u 21. stoljeću? Kako tretirati zaposlenike? Možemo li kupce držati kao kraljeve, dok za dobavljače i zaposlenike imamo druge kriterije…
Što znači OSVJEŠTENO/SVJESNO PODUZEĆE i kako ga voditi?
Kako izgraditi poduzetnički mentalni sklop/mindset i kako graditi kulturu uspjeha?

S nama je četvero poduzetnika koji svojim primjerima kao i mi svjedoče kako se vodi posao kojem profit nije jedini cilj. Veselimo se s njima progovoriti o ovoj temi, kao i uvijek otvoreno, autentično i bez bullshita/naklapanja.

Čekaju nas Ognjen Bagatin, vlasnik Poliklinike Bagatin ali i drugih poduzeća i projekata, a o kojim je točno riječ otkrit ćemo Vam na licu mjestu, Lea Brezar, poduzetnica i spisateljica iza čijeg imena stoje pojmovi dharmički menadžment, Superbrends, Dhar-media, Brendkultura i dr. Marko Lučić, urednik i vlasnik časopisa QLife te Darko Buković, osnivač i glavni urednik www.poslovnifm.com koji predstavlja prvi poslovni radio i internetski poslovni e-radio u ovom dijelu Europe.

Vidimo se nešto kasnije nego inače zbog vrućine, dakle počinjemo u 19 h, na poznatoj lokaciji, Hotel Academia, Tkalčićeva 88, prvi kat desno, velika dvorana.

Nabavite ulaznice na vrijeme. Iako je termin u srpnju, Business cafe je uvijek dobro posjećen (očekuje Vas više od 100 zanimljivih poduzetnika)

 

Ulaznice možete kupiti na:

200.00Kn TAX incl.

 

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Labud (Meteor Grupa), Enzita sokovnici i blenderi, Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, Catering Tim Lisak, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Moja asistenca, prevoditeljski servis Diglossia, Androlić konzalting, Frizerski salon Fenši Šmensi, beauty salon Domellla.

Medijski pokrovitelji Business cafe-a u Zagrebu su: Poslovni dnevnik, Poslovni radio – www. poslovnifm.com; časopis i portal Poduzetnik, portal www.poslovni-savjetnik.com; NOVA TV i www.dnevnik.hr; womeninadria.com te TotalCroatiaNews.com; Diplomacy and Commerce te podcast Surove strasti i regionalni medijski pokrovitelj www.media-marketing.com

Vidimo se 11.7.2019. u 19 h

 

200.00Kn TAX incl.