Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Next Event

Date

21 Mar 2019

Time

18:00 - 20:00

Cost

200 kn

51. Business Cafe u Zagrebu – Poduzetništvo s pričom

51. Business Cafe u Zagrebu – PODUZETNIŠTVO S PRIČOM

Gosti 51. Business Cafea u Zagrebu koji će se održati u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia su Krešimir Macan, Ana Lisak i Nikola Vrdoljak.

Krešimir Macan ugledni je hrvatski PR stručnjak za odnose s medijima i stručnjak za političke komunikacije. Osnivač je i vlasnik agencije Manjgura za odnose s javnošću. Za sebe kaže da je specijaliziran za krizno i strateško komuniciranje u politici i novim medijima.
Krešin nastup u podcastu Surove strasti poslušajte na http://surovestrasti.com/e094-kresimir-macan-covik-sa-101-pricom/

Ana Lisak vlasnica je poznatog cateringa Lisak. Njenu priču pročitajte na http://www.womeninadria.com/kako-je-humanitarka-i-poduzetnica-ana-lisak-u-20-godina-izgradila-najuspjesniju-hrvatsku-catering-tvrtku/

Nikola Vrdoljak, inovativan je poduzetnik, suvlasnik vodeće PR agencije i digitalne agencije 404 te direktor programa Weekend Media Festivala. Više o Nikoli pročitajte na https://www.24sata.hr/tech/promjene-su-neizbjezne-svijet-ce-izgledati-potpuno-drugacije-609555

Nakon razgovora s njima goste kao i inače očekuju pokloni sponzora, preporuka knjiga u sklopu Business Cafe Čitaj knjigu book club-a te networking.

Sve goste očekuje i kava u suradnjji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa, snack u organizaciji Cateringa Lisak kao i Sultan pića.

Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Vidimo se u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme klikom na “Add to Cart” na dnu ove stranice.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domellla i Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su: NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, podcast Surove strasti, časopis i portal Poduzetnik, Plavi radio te Čitaj knjigu blog.

Regionalni medijski pokrovitelji su: portali media- marketing.com i bgonline.rs

200.00Kn TAX incl.