Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Date

24 Jan 2019

Time

18:00 - 20:00

Cost

200 kn

50. Business Cafe u Zagrebu – jubilarno izdanje – Kultura uspjeha

Jubilarni 50. Business Cafe u Zagrebu – KULTURA USPJEHA

Ulaskom u devetu godinu pred nama je jubilarni 50. Business Cafe u Zagrebu, koji će se održati u četvrtak 24.1.2019. u 18 h u Hotelu Academia.

Naša je tema kultura uspjeha jer zapravo to kroz sve ove godine zajedno promičemo i na Business Cafe eventima. S nama je ponovo jedan od najpopularnijih poduzetnika i najtraženijih gostiju prema ocijeni naše publike gosp. Nenad Bakić, poduzetnik, investitor, autor bloga eclectica, pokretač STEM revolucije, osoba zaslužna za trenutni zaokret Varteksa i još mnogo više, te dvije poznate i nagrađivane poduzetnice Gordana Nikolić, vlasnica i dekanice visoke poslovne škole PAR iz Rijeke te Irena Orlović, vlasnica izdavačke kuće Harfa iz Splita

Nakon razgovora s njima očekuje nas dodjela priznanja 20-ak uspješnih poduzetnika koji su sve ove godine bili naši gosti i ostavili su najveći utjecaj i utisak na publiku.

Neki od njih koji su potvrdili osobni dolazak su Davor Bruketa, Nikola Žinić, Manuela Šola, Davorin Štetner, Hrvoje Bujas, Josipa Maslač Petričević, Tvrtko Gačić, Ekrem Dupanović, Ivana Ničević Lesardić, Mirela Španjol Marković, Bruno Šimleša, Tomislav Car i dr. A neki će nam se obratiti video porukom budući su tada na službenom putu.

Na kraju nas čeka predstavljanje modela iz kolekcije Varteks i predstavit ćemo suradnju s Čitaj knjigu blogom uz preporuke koje poslovne knjige čitati.

Sve goste očekuje i kava u suradnjji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa.

Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Vidimo se u četvrtak 24.1.2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Caffemanija, Sana delikatese, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domellla i Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su: NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, podcast Surove strasti i Čitaj knjigu blog.

Regionalni medijski pokrovitelji su: portali media- marketing.com i bgonline.rs

200.00Kn TAX incl.