Organizer

Business Cafe d.o.o.
Phone
+385 91 1555 228
Email
kristina@zaokret.com
Website
https://businesscafe.info
Hotel Academia

Location

Hotel Academia
Ul. Ivana Tkalčića 88, Zagreb, Croatia

Next Event

Date

19 Jul 2018

Time

18:00 - 21:00

Cost

26€ / 200kn

47. Business Cafe u Zagrebu – Živjeti i prodavati punim plućima

Pred nama je ljetno 47. po redu zagrebačko izdanje Business Cafe-a, s temom Živjeti i prodavati punim plućima.

 

S nama su ovaj puta četvero strastvenih poduzetnika s vrlo zanimljivim nesvakidašnjim poslovnim pričama.

Željka Maras, vlasnica je servisa www.jedemdoma.hr koja klijentima nudi usluge odlaska na tržnicu i nabavke namirnica te kuhanja sukladno željama i zdravstvenim potrebama u njihovom vlastitom domu. Cijeli koncept nakon brzog širenja doživljava i drugu neočekivanu transformaciju.

S nama je i Jelena Šimić Valentić, vlasnica wine bara i vinske škole Pupitres. Ona će nam ispričati kako je sa svojom strašću zarazila sve ljude oko sebe i u kratkom roku sakupila potrebna sredstva za ostvarenje sna – imati svoje mjesto, svoj ugostiteljski objekt.

Treći gost dolazi iz malog mjesta Strizivojne pored Vinkovaca, Tvrtko Gačić, vlasnik OPG-a i uvoznik i zastupnik poznatog Vitamixa kao i Hurom aparata. Tvrtko je, osim što naporno radi, snimajući svoje FB live videe ne samo postao viralan i popularan nego je i završio na nacionalnoj TV-u. Ako ste propustili pogledajte o čemu pričamo na https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/tvrtko-nije-gotovo—510125.html

I specijalni BONUS – naš četvrti gost je Tomislav Bekec, (koji je ponovo s nama jer je bio na davnom drugom eventu) vrhunski konzultant za prodaju, između ostalog i autor popularnog bloga Mala škola prodaje https://malaskolaprodaje.wordpress.com/. Tomislav će nas podučiti sve potrebno da uspješno svladamo one najčešće izgovore da mrzimo nekom nešto uvaljivati, da nismo mi za prodaju, da bismo sve radili samo da ne moramo prodavati, da ne znamo odrediti cijenu, da ne znamo prodati sebe i sve ostalo što sebi govorimo i na taj način sabotiramo vlastiti poslovni uspjeh.

 

Vidimo se 19.7. u 18 h u Hotelu Academia.

Dođite uz brojna iznenađenja po novu dozu poslovnih ideja, inspiracije, motivacije, strasti i novih kontakata.

Ulaznice po cijeni od 200 kn (PDV uključen) možete kupiti na donjem gumbu

200.00Kn TAX incl.