Organizer

Global Market Solutions
Phone
+ 387 33 565 150
Email
info@gms.ba
Website
http://gms.ba/

Location

Hotel Europe, Vladislava Skarića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Hotel Europe, Vladislava Skarića, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Date

21 Jun 2018

Time

18:00 - 21:00

22. Business cafe u Sarajevu – Tajne poslovnih uspjeha, mladih i ambicioznih bh poduzetnika

Iz  iskustva mladih ali i uspješnih lokalnih poduzetnika svi prisutni moći će naučiti na koji način se pripremiti na izazove koje donosi poslovno tržište. Na dvadesetdrugom Business cafe-u će nam se obratiti mladi i uspješni menadžeri kompanija, gospođa Dalila Fejzagić ispred kompanije arhitektonski studijo ZIDOVI i gospodin Edin Halilović ispred  kompanije Lilium digital.

Dalila Fejzagić je vlasnica i arhitektica studija ZIDOVI. Studio ZIDOVI je multidisciplinarni arhitektonski studio, koji svojim klijentima riješava dileme iz oblasti arhitekture, dizajna interijera i namještaja, ugostiteljstva, savjetovanja i upravljanja projektima, 3D i animacijama za domaće i međunarodne klijente.Njihova misija je da na temelju vlastitih znanja i sposobnosti stvore viziju i pruže ga u rješenju koje će zadovoljiti želje svojih klijenata te njihov radni i životni prostor učiniti ugodnijim.

Edin Halilović je suosnivač kompanije Lilium digital koja iza sebe ima devet godina svog uspješnog poslovanja u IT sektoru. Svoje usluge pružaju iz oblasti digitalnog marketinga i svoje dugogodišnje iskustvo su stekli kroz veliki broj projekata i kampanja za različite industrije kao što su, finansije, maloprodaja, auto industrija i dr.Kompaniju čini tim mladih ljudi koji dijele entuzijazam za tehnologije općenito, a naročito platforme za oglašavanje.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Comments (1,743)